Resultat är publicerade efter Uppsala Survival Run 2023!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Teknikpass inför Uppsala Survival Run 2023

Mindre än tre månader kvar till Uppsala Survival Run 2023 går av stapeln! Är det någon som går omkring och tvivlar på sina egna kunskaper kring hur man sätter ett ordentligt fotlås eller vad som faktiskt menas med en swing-over? Vänner, misströsta ej! Söndagen 3:e september kommer föreningens erfarna instruktörer att erbjuda en möjlighet att få en introduktion till vilka tekniker som behövs för att klara av loppet. Det ges även en möjlighet till att få se och känna på några av hindren som kommer på loppet.

 

Passet kommer att vara i form av ett öppet hus. Varje halvtimme sker en organiserad teknikgenomgång av de vanligaste teknikerna men det finns instruktörer på plats hela tiden.

 

Är du anmäld till loppet är tekniktillfället helt gratis men är du inte anmäld kostar det 100 kr (betalas via Swish på plats). 

 

Var: Bertilsvägen 7,  752 60, Uppsala

 

När: 3:e september kl.14-16 (öppet hus, kom när det passar!)

 

Kostnad: Gratis om du är anmäld till loppet annars 100kr 

 

Klädsel: Vi rekommenderar långa tights/byxor, tröja, höga strumpor och trailskor (inga spikskor). Det finns inga lokaler för ombyte på banan så kom i det du vill träna i. Ta med en fylld vattenflaska.

 

Det finns ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats. Obligatorisk anmälan sker genom följande länk: 

https://forms.gle/uieMM6cmwrjxrEo38 Vi ses på banan!

 

 

 
 
Sponsorer Uppsala Survival Run
Sociala medier: