Dags att anmäla sig till Uppsala Survival Run!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppsala Survival Run 24 september 2023

Välkommen till Uppsala och Sveriges kanske mest tekniska hinderbanelopp och hittills enda Survival Run!

 

Anmälan till årets lopp är öppen! Anmälan sker via World of Races.

 

 

Obs! Åldersgräns 15 år.

 

Loppet genomförs i tre klasser:

Motionsklass 6+ km 

För dig som vill prova på Survival i en enklare men fortfarande utmanande form. Omkring 6 km med ca 25 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar.

 

Motionsklass 10+ km 

För den avancerade löparen som vill ha en riktig utmaning för sin greppstyrka, uthållighet och hinderteknik. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar.

 

Elitklass 10+ km 

Elitklassen får starta först men annars gäller samma regler som för motionsklass 10 km. Elitklassen är endast för de snabbaste och mest tekniska hinderbanelöparna. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar.

 

Se filmer från tidigare lopp: Uppsala Survival på Youtube.

 

Tidtagning – armband och tävlingströja

Du får en tävlingströja (väst) med startnummer samt ett armband som du förväntas bära hela loppet.

Tröjan med ditt individuella startnummer är en förutsättning för att vi ska kunna kontrollera att du genomfört alla hinder. Om du misslyckas med ett hinder förlorar du ditt armband och får ett straffpåslag på din tid med två timmar per icke genomfört hinder.

Tävlingströjan ingår i anmälningsavgiften och du får givetvis behålla den efter tävlingen – den är perfekt att träna i.

 

Hur du tar dig hit

Startområdet ligger vid Stenhagenskolan och målområdet är vår hinderbana på Berthåga IP i Uppsala. Det finns gott om parkering vid Stenhagenskolan.

Du kan också med fördel åka buss hit. Då tar du enklast buss 5 mot Stenhagen och hoppar av på hållplats Stenhagenskolan. Se www.ul.se

 

Duschmöjligheter

Vid startområdet finnas det möjligheter att nyttja dusch och omklädningsrum inomhus i Stenhagenskolan.

 
Sociala medier: