Resultat är publicerade efter Uppsala Survival Run 2023!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Medlemskap och priser

För att träna på hinderbanan behöver du vara medlem i föreningen samt ha betalat träningsavgift. Medlemskapet innebär att du omfattas av vår försäkring vid träning på banan. Som medlem har du rösträtt på årsmötet och du blir dessutom inbjuden till tävlingar, byggdagar och andra aktiviteter som föreningen anordnar!

 

Prova på 

Ett utmärkt tillfälle att testa på om Survival är en sport för dig är genom att delta vid ett prova på-pass.  De anordnas flera gånger per år i anslutning till nybörjargrupperna. Under 2023 är det prova på-pass 4/5, 1/6 och 10/8. Du tränar tillsammans med andra prova-påare (och kanske en kompis eller två?). Ett prova på-pass kostar 120 kr och betalas via Swish på plats. Anmälan och mer information under Börja träna

 

Nya medlemmar - nybörjargrupp

Om du är intresserad av att börja träna med oss kan du anmäla dig till en nybörjargrupp som leds av utbildade instruktörer. Nybörjargrupperna tränar sex veckor på måndagar och torsdagar kl. 18.30-20.00. Därefter är du välkommen att delta i alla träningspass. 

 

Att delta i en nybörjargrupp kostar 720 kr (620 kr för student) inklusive medlemskap i föreningen och du får då träna med oss i nybörjargruppen ca sex veckor (måndagar + torsdagar). Du som har betalat för prova-på passet får motsvarande summa i rabatt.

 

Anmälan och mer information under Börja träna

 

Priser för dig som fortsätter träna efter nybörjargrupp 

Om du vill fortsätta träna med oss efter avslutad nybörjargrupp så betalar du träningsavgift för resten av året, det vill säga fram till 31 mars 2024). I slutet av nybörjarperioden får du ett mail med en avisering om träningsavgift:

 

Du som började i maj eller juni betalar 1275 kr (975 kr för student)

Du som började i augusti eller september betalar 850 kr (650 kr för student)

 

Medlemskap

Medlemsavgiften är 120 kr/år. Du som är aktiv medlem får en faktura på medlemsavgiften tillsammans med träningsavgiften under mars 2023 eller i samband med nybörjargrupp.

 

Om du vill bli medlem utan att träna regelbundet så betalar du medlemskap 120 kr via bokningssystemet SportAdmin.

 

Träningsavgift - Vuxna

Träningsavgiften för vuxna är 1 700 kr/år (studentpris 1 300 kr/år). Träningsavgiften betalas senast 31 mars och gäller 1 april - 31 mars följande år. Efter erlagd träningsavgift är du välkommen på alla träningspass. Om du tränat tidigare i föreningen och vill börja igen så betalar du:

 

1 700 kr (1 300 kr för student) om du börjar mellan april och juni

1275 kr (975 kr för student) om du börjar mellan juli och september

850 kr (650 kr) för student) om du börjar mellan oktober och december

 

Nuvarande aktiva vuxna aviseras årsavgift och medlemsavgift via SportAdmin. Om du inte blivit aviserad, kontakta oss via info@uppsalasurvival.se 

 

Träningsavgift - Barn och ungdomar

Träningsavgiften för barn- och ungdomsgrupperna är 650 kr/termin. Läs mer på sidorna för Medlemskap och priser barn och Medlemskap och priser ungdomar.

 

Friskvårdsbidrag

Det kvitto du får via e-post när du betalat kan lämnas in till din arbetsgivare om du har rätt att ansöka om friskvårdsbidrag.

 

Om du har några frågor kring medlems- och träningsavgifterna så kontakta oss via info@uppsalasurvival.se 

 

 
Sponsorer Uppsala Survival Run
Sociala medier: