Vad?

“Survival” är, kort förklarat, hinderbaneträning på nederländskt vis. Läs mer om oss eller kolla den här riktigt snygga videon från vår tävling Uppsala Survivalrun 2018!

Vem?

Vår ungdomsgrupp är för 13-16-åringar. 12-åringar, som tidigare tränat i vår barngrupp, kan också träna med ungdomarna.

Våra instruktörer är Martin och Ernils.

När och var?

Vår och sommar
2021
Tisdagar
17:30-19:00
Utomhus på vår träningsbana i Berthåga

Karta till träningsbanan i Berthåga

Vad kostar det?

650 kr per termin

Klädsel och utrustning

Rep skaver mot huden så vi rekommenderar långbyxor och strumpor med skaft. Vi som tränat länge har oftast terränglöparskor (trailskor) på fötterna, men vanliga löparskor fungerar bra. Vi har inte tillgång till vatten på banan så när vi tränar ute bör man fylla sin vattenflaska redan hemma och lättast är att komma färdigt ombytt till träningen.

Till vintern flyttar vi vår träning inomhus. Vi klättrar i rep även i gympasalen, så också då lönar det sig att ha långa träningsbyxor, strumpor med högt skaft och inomhusträningsskor.

Välkomna!

High five – idrott för alla

”KFUM Uppsala Survival har genomgått Rädda barnens utbildning High Five för att förebygga, upptäcka och hantera diskriminering och kränkningar. Vi har utformat en handlingsplan som finns att se på sidan för föreningsinformation. På Rädda barnens webbplats finns mer bra information om vad man kan göra när man är orolig över hur ett barn mår:

https://www.raddabarnen.se/rad-och-kunskap/arbetar-med-barn/orolig-for-ett-barn/