Uppsala Survival Run 2020 – uppskjutet till 19/9 2021

Uppdatering med anledning av spridningen av Coronaviruset:

Tyvärr tvingas vi flytta fram årets Survival Run till 19/9 2021.

Vi är mycket ledsna över det, men med rådande läge och restriktioner kring folksamlingar så är det inte möjligt att genomföra loppet. 

Vad händer nu?

  • Alla som har en biljett till den 20 september 2020  flyttas över till loppet 19 september 2021. (Du behåller din startgrupp, teamnamn, tävlingsklass osv.)
  • Du som vill föra över din biljett till någon annan löpare kan göra det enkelt utan kostnad på Muddest.com (www.worldofraces.com) och vi bistår med den hjälp ni behöver.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss på info@uppsalasurvival.se

Uppsala Survival Run 19/9 2021

Välkommen till Sveriges kanske mest tekniska hinderbanelopp och hittills enda ”survival run”. Se filmer från tidigare lopp: Uppsala Survival på Youtube.

ANMÄLAN SKER PÅ MUDDEST.COM   

Obs! 15 års åldersgräns

Loppet genomförs i tre klasser:

Motionsklass 6+ km – 400 kr

För dig som vill prova på Survival i en enklare men fortfarande utmanande form. Omkring 6 km med ca 25 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM  

Motionsklass 10+ km – 450 kr

För den avancerade löparen som vill ha en riktig utmaning för sin greppstyrka, uthållighet och hinderteknik. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM   

Elitklass 10+ km – 450 kr

Elitklassen får starta först men annars gäller samma regler som för motionsklass 10 km. Elitklassen är endast för de snabbaste och mest tekniska hinderbanelöparna. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM   

Tidtagning – armband och tävlingströja

Du får en tävlingströja (t-shirt) med startnummer samt ett armband som du förväntas bära hela loppet.

Tröjan med ditt individuella startnummer är en förutsättning för att vi ska kunna kontrollera att du genomfört alla hinder. Om du misslyckas med ett hinder förlorar du ditt armband och får ett straffpåslag på din tid med två timmar per icke genomfört hinder.

Tävlingströjan ingår i anmälningsavgiften och du får givetvis behålla den efter tävlingen – den är perfekt att träna i.

Hur du tar dig hit

Startområdet ligger vid Stenhagenskolan och målområdet är vår hinderbana på Berthåga IP i Uppsala. Det finns gott om parkering vid Stenhagenskolan. 

Du kan också med fördel åka buss hit. Då tar du enklast buss 5 mot Stenhagen och hoppar av på hållplats Stenhagenskolan. Se www.ul.se

Duschmöjligheter

Vid startområdet finnas det möjligheter att nyttja dusch och omklädningsrum inomhus i Stenhagenskolan.