Här är svaren på några vanliga frågor vi brukar få, om du inte hittar svaret här eller någon annanstans på webbplatsen så kontakta oss.

Vad kostar det att träna hos er?

Du kan läsa om våra priser på sidan om medlemskap. Ett prova på-pass kostar 120 kr och det kan du dra av som medlemsavgift om du fortsätter att träna med oss.

Har ni någon åldersgräns?

Ja,  vi har 15 års åldersgräns för den ordinarie träningen, men vi har särskilda träningsgrupper för barn (8-12 år) och för ungdomar (13-16 år).

Kan jag komma och träna när som helst?

Nej, vi erbjuder träning under våra instruktörsledda träningspass (se tider på startsidan). Vår hinderbana är inte som “vanliga” hinderbanor utan vi tränar en särskild hinderbanesport som heter survival. Enkelt förklarat så är det helt enkelt för stor skaderisk att träna själv på vår bana. Du kan läsa mer om survivalsporten på sidan om oss

Kan jag boka er bana för en grupp eller ett event exempelvis möhippa/svensexa/teambuiliding?

Ja, vi erbjuder privat bokning av banan i den mån våra instruktörer kan hålla i passet på önskad tid. Bokningen innebär ett två timmar långt pass med genomgång av grundläggande tekniker och möjlighet att testa hinderbanan!

För 1-7 personer kostar det 2000 kr (1 instruktör), för 8-14 personer 4000 kr (2 instruktörer).

Kontakta oss för mer information eller bokning, uthyrning@uppsalasurvival.se

Det är inte tillåtet att vistas på hinderbanan i onyktert tillstånd.

För barn- och ungdomsföreningar samt föreningar anslutna till KFUM kan vi erbjuda viss rabatt.