Uppsala Survival Run 2018 söndagen den 30 september

Uppsala Survival Run 2018, söndagen den 30 september. Sveriges kanske mest tekniska hinderbanelopp.

ANMÄLAN SKER PÅ MUDDEST.COM   

Obs, 15 års åldersgräns

2018 års survival run kommer att innefatta tre olika klasser.

Motionsklass 6+ km – 350 kr

För dig som vill prova på Survival i en enklare men fortfarande utmanande form. Omkring 6 km med ca 25 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM   

Motionsklass 10+ km – 450 kr

För den avancerade löparen som vill ha en riktig utmaning för sin greppstyrka, uthållighet och hinderteknik. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM   

Elitklass 10+ km – 450 kr

Elitklassen får starta först men annars gäller samma regler som för motionsklass 10 km. Elitklassen är endast för de snabbaste och mest tekniska hinderbanelöparna. Omkring 10 km med ca 40 hinder. Obegränsat antal försök på alla hinder, med tidstillägg för varje hinder du inte klarar. Anmäl dig på MUDDEST.COM   

Tidtagning – armband och tävlingströja

I alla survival-lopp får man en tävlingströja (t-shirt) med startnummer på samt ett armband som man förväntas bära hela loppet.

Tröjan med ditt individuella startnummer är en förutsättning för att vi ska kunna kontrollera att du genomfört alla hinder. Den som misslyckas genomföra ett hinder förlorar sitt armband och får ett straffpåslag på sin tid med två timmar.

Tävlingströjan ingår i anmälningsavgiften och du får givetvis behålla den efter tävlingen – den är perfekt att träna i.

Hur du tar dig hit

Startområdet ligger vid Stenhagenskolan och målområdet är vår hinderbana på Berthåga IP i Uppsala. Det finns gott om parkering vid själva Stenhagenskolan. 

Du kan också med fördel åka buss hit. Då tar du enklast buss 5 mot Stenhagen och hoppar av på hållplats Stenhagenskolan. 

När du ska vara här

Se till att vara på plats senast 30 min innan din starttid för att hämta upp tävlingströja och armband. Du måste visa upp giltig identifikation för detta.