Här är svaren på några vanliga frågor vi brukar få, om du inte hittar svaret här eller någon annanstans på hemsidan så kontakta oss.

Vad kostar det att träna hos er?

Du kan läsa om våra priser på sidan om medlemsskap. Ett prova på-pass kostar 100 kr och det kan du dra av på medlemskostnaden när du vill lösa medlemskap.

Har ni någon åldersgräns?

Ja vi har 15 års åldersgräns för att träna hos oss på Uppsala Survival. Under sommarsäsongen brukar vi dock anordna särskilda träningsläger för barn. Håll koll på hemsidan och vår facebook och instagram för den senaste informationen.

Kan jag komma och träna när som helst?

Nej vi erbjuder träning under våra instruktörsledda träningspass (se tider på startsidan). Vår hinderbana är inte som ”vanliga” hinderbanor utan vi tränar en särskild hinderbanesport som heter survival. Enkelt förklarat så är det helt enkelt för stor skaderisk att träna själv på vår bana. Du kan läsa mer om survivalsporten på sidan om oss

Kan jag boka er bana för en grupp eller ett event exempelvis möhippa/svensexa/teambuiliding?

Ja vi erbjuder gruppbokning av banan. Det är förutsatt att vi har tillräckligt med instruktörer som kan ta emot och hålla i ett pass. En gruppbokning kostar 150 kr per deltagare. Kontakta oss för mer information.