Här är svaren på några vanliga frågor vi brukar få, om du inte hittar svaret här eller någon annanstans på hemsidan så kontakta oss.

Vad kostar det att träna hos er?

Du kan läsa om våra priser på sidan om medlemsskap. Ett prova på-pass kostar 100 kr och det kan du dra av på medlemskostnaden när du vill lösa medlemskap.

Har ni någon åldersgräns?

Ja vi har 15 års åldersgräns för att träna hos oss på Uppsala Survival. Under sommarsäsongen brukar vi dock anordna särskilda träningsläger för barn. Håll koll på hemsidan och vår facebook och instagram för den senaste informationen.

Kan jag komma och träna när som helst?

Nej vi erbjuder träning under våra instruktörsledda träningspass (se tider på startsidan). Vår hinderbana är inte som ”vanliga” hinderbanor utan vi tränar en särskild hinderbanesport som heter survival. Enkelt förklarat så är det helt enkelt för stor skaderisk att träna själv på vår bana. Du kan läsa mer om survivalsporten på sidan om oss.

Kan jag boka er bana för en grupp eller ett event exempelvis möhippa/svensexa/teambuiliding?

Ja, vi erbjuder privat bokning av banan i den mån våra instruktörer kan hålla i passet på önskad tid. Bokningen innebär ett två timmar långt pass med genomgång av grundläggande tekniker och möjlighet att testa hinderbanan! För 1-7 personer kostar det 2000 kr (1 instruktör), för 8-14 personer 4000 kr (2 instruktörer). Kontakta oss för mer information eller bokning. Det är inte tillåtet att vistas på hinderbanan i onyktert tillstånd. Kontakta oss för mer information.